Τα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε όταν θέλετε να αγοράσετε αντί μίσθωσης.

Λόγω του γεγονότος ότι η απόφαση για αγορά μεταφορικού είναι από τις σοβαρότερες επενδύσεις που μπορεί να πάρει, είναι έξυπνο να ρίξετε μια ματιά με οποιοδήποτε τρόπο τις πιθανότητες. Τόσο το leasing από το avis gr όσο και η αγορά έχουν θετικές πτυχές και τα μειονεκτήματά τους, όπως και με την ενοικίαση σε σχέση με την αγορά κατοικίας.

Μια από τις πιο ξεκάθαρη διαφορά είναι ότι με τη χρήση μίσθωση θα έχετε ένα ολοκαίνουργιο μεταφορικό κάθε λίγα καιρό και δε χρειάζεται να σας νοιάζει με την προώθηση του μεταφορικού αργότερα. Απλώς δώστε τα κλειδιά στον αντιπρόσωπο και αποκτάτε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο.

Τι άλλο θα μπορούσατε να πληρώνετε; Πρέπει να καταλάβετε για πόσα χρηματικά διαθέσιμα βγάζετε μηνιαίως όχι μόνο για τη σύμβαση του lease, αλλά επιπλέον και αλλά και για την ασφάλεια, το αέριο και βελτιώσεις. Όλα τα παραπάνω είναι απαραίτητο να καλύπτονται κάθε ένα μήνα ή αλλιώς θα πρέπει μικρύνεται το ποσό που μπορείτε να ξοδεύετε για το auto.

avis-gr

Η αγορά ενός ολοκαίνουργιου μεταφορικού είναι αναμφίβολα μια option για άτομα που σκοπεύουν να αγοράσουν δικό τους auto. Η μίσθωση είναι ιδανική λύση για όλους που δεν έχουν ή δε θέλουν να επενδύσουν το συνολικό χρηματικό διαθέσιμο για αγορά αυτοκινήτου.

Επίσης, όταν αγοράσετε μηχανοκίνητο όχημα είναι θεμιτό να αξιολογήσετε την αξία της αμοιβής της τράπεζας, τη φορολογία αυτοκινήτου αλλά και την ασφάλιση αυτοκινήτου. Επιπρόσθετα, είναι επίσης σοφό να εκτιμήσετε κόστος που δεν περιλαμβάνονται στην αξία κτήσης και είναι τυχόν ζημία που θα γίνει, ετήσια ασφάλιση μαζί με την αντικατάσταση λάστιχων. Παρόλα αυτά, αν θέλετε μπορείτε να έχετε το μηχανοκίνητο όχημα όσο θέλετε και να το πουλήσετε όποτε θέλετε.

Στην περίπτωση leasing, μαζί με το συνολικό ποσό, η τιμή περιέχει τιμές, σέρβις, την αλλαγή ελαστικών, ασφαλιστήριο συμβόλαιο και ακόμη περισσότερα. Κανονικά, όταν προχωρήσετε με lease auto δε διαθέτετε την ιδιοκτησία παρόλα αυτά ξέρετε ακριβώς το κόστος της χρήσης του μεταφορικό αφού οι προτάσεις παραπάνω περιλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα. Είστε ο κάτοχος ενός ολοκαίνουργιου και σημερινού οχήματος ο οποίος έχει γνώση του τι χρειάζεται εκ των προτέρων, αλλά δεν είναι δικό σας το αυτοκίνητο.

Advertisements